Freshly Made

Jo dere! For det første, herregud så deilig det er med det lille solglimtet som er på dagen! Og det andre, jeg har strekket lue. Den er laget i en blanding av babyalpakka og surialpakka og er supermyk! Har en del garn av denne typen så funderte på om jeg skulle lage et par ekstra og rett og slett selge om noen skulle være interessert! Vel nå skal det sies at garnet er så tynt at jeg bruker 3 år, men hehe. Så ved et evt salg er det ikke akkurat et overskuddsprosjekt, men det er veldig hyggelig. Vottene på bildet under er av samme mønsteret som jeg linket til i forrige innlegg!

Så sitter jeg her å tar vurderingen på om jeg tar toget til Rognan i dag eller morgen. Jeg skal gjøre noe ganske kult i helga, nemlig treffe en gammel dame som i sin tid sydde for de store motehusene i Frankrike. Så vidt jeg har hørt så er hun i en alder av rundt 90 fremdeles serdeles stødig på handa og lager flotte tegninger og er supergod på å lage mønster som passer kroppen perfekt. Så det skal bli spennende å treffe henne og høre hva hun har å fortelle.

IMG_3707IMG_3728

IMG_3733 IMG_3741IMG_3715

2 kommentarer om “Freshly Made

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s