Første vott

Siden det var så grusomt kaldt ute så hadde jeg lyst til å få til å lage min første vott og deretter votter. I og med at jeg er ganske nybegynner på temaet er det helt supert å følge en oppskrift. Faktisk er det mye enklere å bruke mønster enn jeg først fryktet. (Dette er noe av grunnen for at jeg starta med å strikke halser, for jeg slapp mønster.. Den ble bare ferdig når den passet. Hehe. Men tilbake til heklingen ja. Jeg kjøpte dette mønsteret til snaue 35kr, her er oppskrift på votter med og uten fingre, lue, pannebånd og hals. Pdf mønster er rått, du bare betaler og laster det deretter ned. Her lagres det på ipad. Grunnen for jeg valgte dette mønsteret var at jeg syns det så fint ut pluss at det ikke var et så feminint mønster, er jo kjekt at man kan lage til både gutter og jenter. Jeg har testet både norske og engelske mønstre, men jeg syns det har vært mye enklere med de engelske, for er det noe du ikke helt vet hvordan du gjør så det bare å søke opp i youtube så lærer du det. Lett. Det går også så sykt fort å hekle, og man kan selv velge hvordan garn man vil og jeg ELSKER alpakka! På disse vottene har jeg brukt heklekrok 5,50mm så det blir tett og flott!

Oh. En ting til. Følg meg gjerne på bloglovin —>
Dersom du ikke har det er det en kjekk ting!

IMG_3558 IMG_3562 IMG_3568 IMG_3572

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s