Takkekort

Det er utrolig deilig å straks være i boks med takkekortene etter barnedåpen, og under kan dere se hvordan de ble seende ut. I og med at barndåp ikke er noe som skjer hver dag bestilte vi også opp personlige frimerker som gjorde seg veldig godt! Det var utrolig kult, for det var ikke mange kronene dyrere enn å kjøpe vanlige! Pakken inneholder minimum 20 stk da, men jeg skal ha den i bakhodet til neste gang det blir julekort! Inne på det, vi må jo etterhvert overgå julekortet jeg og Vidar fiksa i 2011!

Å få ut takkekortene betyr at barnedåpen er over, og det letter skuldrene litt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s