Gult er kult

Jepp, da var jeg her igjen! Bergen! Det har vært ei slitsom reise med babylatter, gråt, hopping, byssing, pupping, venting, flybytte og mye tung bæring. Jeg er ikke særlig fan av å reise alene med Henrik, han er selvfølgelig verdens råeste lille tass og jeg ler når han sjarmerer hver en dame i senk, men det er tungt! Hoh. Ikke bare det at han har passert 8 kilo, men det er noe med hele reisekonseptet som tar på. Det er heller ingen hemmelighet at jeg hater å pakke!
Og her er jeg tilbake i Bergen for 2 uker for nettopp – å pakke! Jeg kjenner at det skal bli helt rått å komme tilbake til Bodø igjen!

Status nå: Henrik sover og jeg har lakket neglene. Vi har kalkunfilet i ovnen og det skal koses i ei bomba leilighet!

Gulfargen under er bare helt perfekt! Jeg er så fornøyd. Jeg har vært utro, dette er nemlig ikke Essie, det er OPI sin «The «It» Color». Men den var så fin at den måtte bare komme inn i samlingen. Jeg har tenkt så lenge på at jeg har skikkelig lyst på gul neglelakk, så i dag ble dagen for å anskaffe nettopp det! Hurra for gult!
Jeg har lagt en matt topcoat oppå!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s