Dagen er her!

Etter masse planlegging og tenking var dagen her. Mandag! Det var i dag jeg skulle unnagjøre all fotografering! Jeg møtte opp sinnsykt spent å nervøs klokken 8 på jobb. Egentlig tror jeg faktisk at jeg var hakket mer nervøs i går enn jeg var i dag! Oppgaven min har omhandlet både interiør- og eksteriørfotografering, jeg har fotografert Hotelldirektør Unni i studio, jeg har tatt bilder av en matrett fra hotellet, eller som det kalles en liten kveldsbrikke. Jeg har også fått fotografert et gammelt bilde som var skadet og delvis ødelagt som jeg skal reprodusere. Det har vært effektive timer, men jeg føler det har gått bra!

Her ser dere en liten sneakpeak fra bildene mine. De neste dagene vil gå fil å få fikset dem, produsert og skrevet et helvettes god evaluering/rapport!

Nå venter jeg på at det skal forhåpentligvis slutte å snø, og at det skal bli litt mørkere ute så jeg får fotografert utebildene av Grand Hotel! Og status på meg nå nylig var denne:
Jeg er litt satt ut av at jeg har kavet meg så mye opp de siste dagene, fotograferingene har også gått veldig slag i slag! Men det er gøy- veldig gøy!

Jeg har forresten også fått laget til hvordan jeg skal ha svenneprøve-mappen min! Sånn blir den:

Så måtte det selvfølgelig lines litt opp på slutten av dagen! Her er d ade to som er sensorer på min fagprøve! Ove og Elisabeth!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s