Eksteriørfotografering!

Jeg skulle jo ta bilde av Grand Hotel fra utsiden i går, men det gikk ikke som planlagt. Det var rett og slett alt for mye vær og vind! Det stod i tillegg parkert alt for mange bilder utenfor og det så ikke bra ut. Jeg tok da vurderingen om at jeg heller ville fotografere i dag morrest, og glad er jeg for det! Men det skal jo nevnes at ut å fotografere kl. 07.00 om morgenen er ganske tidlig! Hehe. Grunnen for at det ble gjort så tidlig har med lyset og gjøre, hotellet har nemlig sensorstyrt lys og det slukkes når det blir for lyst. Bildet ville ikke blitt det samme om det ble tatt på dagen! Nå fikk jeg frem kontraster i himmelen mot den rødlige bygningen. Er rett og slett veldig lykkelig for at jeg tok den vurderingen i går.

Nå er jeg altså ferdig med fotograferingen til alle oppgavene, og det er deilig. Alikevel betyr det ikke at jeg er ferdig, så langt i fra. Er mye som skal fikses ennå, så det er bare å sette i gang!

Her er en liten snik fra skjermen min!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s