Øvelse – Mat og lukkertid

I går kjørte jeg og Vidar ut til tverlandet for å teste lang lukkertid på kamera. Og motivet som ble bestemt var utrolig kult. Alt var egentlig bare velstand, sett bort fra at det var helt latterlig kaldt. Det var jo ca -10 grader der ute! Seansen ble ikke så lang men det var artig. 4 sekunders lukkertid! Her er noen av bildene som ble tatt!

Mats fikk forresten fagprøven min i posten i går, og jeg er så spent!

Også er det alltids gøy å leke litt med HDR.

I går testet jeg også litt mer på produktfoto. Startet med å teste på noen ølflasker, fikk til refleksjonen jeg ville ha, og bakgrunnen ble fin. Tusen takk til Kafka som sponset meg med en veldig deilig salat som jeg fikk spise etter jeg hadde fotografert den! Visste dere forresten at man ofte spruter vaskespray på maten før den fotograferes så den skal se ekstra digg ut? Jeg droppet det siden jeg gjerne ville spise den!
Tenk, 2 dager igjen nå!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s