Fitbit Pink!

Oh! I dag kom mitt fitbit flex armbånd, og det med en njudelig rosafarge! Dette er en ganske genial liten ting, den registerer skritt, aktiviteter, kalorier og hvordan du sover om natta.

Ved bruk av en enkel app legger du inn hva du spiser (om du ønsker), hvor mye vann du drikker, og kan ellers følge med på hvor aktiv du er – dag og natt. Så nå gjenstår det å se hvor godt jeg egentlig sover om natta!

En litt kjekk funksjon er at du kan sette på «alarmer» dersom det er noe du skulle husket på, eller bare fordi du skal stå opp. Den lager ikke lyd, men bare vibrerer. Man kan også sette seg mål, eks 10000 skritt og den minner deg på hvordan du ligger an, eller om det er på tide å bevege litt på seg!

Så i dag har jeg fått den og det skal bli veldig spennende å teste ut. Herligheten koster forresten 835kr på Multicom – kan selvfølgelig kjøpes flere plasser, men tror ikke de var så ille på prisen! Så kan man kjøpe ekstra armbånd i flere farger om man ønsker bytte litt, det er bare å flytte over chip’en på innsiden!

Psssh. Jeg måtte endre neglelakken i dag!

IMG_0072

En kommentar om “Fitbit Pink!

  1. Sofie sier:

    Kjempe tøff!
    Du må si ifra om den funger 😉
    Da vurder æ å kjøp sånn etter hvert! 🙂

    -Lillesøster :-*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s