Romantisk barneseng

Å så flott en torsdag! Endelig kom den lille metallsenga jeg hadde bestilt fra det store utland! Det skal bli veldig veldig koselig å få plassere en liten nyfødt kropp i denne, men den kan også bli veldig koselig til ettåringer. (Her må jeg hive meg rundt før Henrik blir alt for stor!)

Ikke nok med sengekjøp, jeg venter også inn noen fine layerpieces og sengekant! Skal bli kjempekoselig! Jeg måtte investere i en liten pakke med laminatgulv også! Fjelleik kaltes denne og det skal bli artig å ta i bruk. Jeg kommer i allefall til å bli dreven på å klikke på plass laminat for hver gang jeg må ta det samme og legge det ut!

IMG_8282IMG_2595 IMG_7581 IMG_8072

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s