Hjemmelaget bamse

Jeg har bestilt en sånn gammel mini daybed i fransk stil som jeg tenker bruke til nyfødt og babyfotografering. Til denne så jeg etter en gammel skinnbamse i samme stil. Greit nok at senga var dyr, det visste jeg. Men at jeg skulle betale ca 2000kr for den typen bamse jeg ønsket – nei det ble litt for drøyt. Så det som skjedde var at jeg fant et kinesisk blad hos mamma med oppskrift på å sy bamse. Det var selvfølgelig klin umulig å lese beskrivelsene, så det ble jobbing på magefølelsen. Slik ble den til slutt, det mangler enda øyne og nese, men det skal komme etterhvert!

IMG_9368

Jeg ville lage bamsen i skinn, så da tok jeg en jakke fra min bestemor og klipte ut delene. Da fikk jeg jo både skinn, og i tillegg en vintagelook på bitene!

IMG_9352 IMG_9353

Jeg var forberedt på at det kom til å bli et H******E å sy denne, men at det faktisk skulle bli både tårer, svette og blod var jeg ikke helt forbredt på. Hehe. Etter at delene var sydd sammen fylte jeg kroppen, armer og bein med ris – for å få tyngde på den så den satt godt.

IMG_9354 IMG_9356 IMG_9362

Når jeg var kommet så langt at det var på tide å sy bein og armer fast til kroppen ba jeg bare Vidar om å peise på noe heavy musikk for dette kom til å bli vont. Så nå sitter jeg her med blodige, ødelagte fingre, passe skjelven på handa – MEN, sinnsykt fornøyd!!! Jeg har jo fått meg en skinnbamse til prisen av risen!

IMG_9366

En kommentar om “Hjemmelaget bamse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s