Skappelish genser!

Plutselig ble jeg ferdig med min Skappelgenser. Denne er laget litt utfra egne tanker om antall masker og hvordan garn som ble brukt. Jeg ønsket en genser som var litt mindre enn mønsteret. Herregud for en fantastisk følelse det er å bli ferdig med et lite prosjekt – og det er utrolig deilig å strikke med store pinner så du ser fremgangen fort å unngår sånne evighetsprosjekter!

Dersom noen kunne tenkt seg å lage en slik genser i mindre størrelse gjorde jeg slik:
– Jeg la opp 68 masker på forstykket i stede for 80 som i mønsteret.
– På armene la jeg opp 36 masker og økte meg opp til 48 på slutten.

Jeg brukte Hexa garnet fra DuStoreAlpakka som er helt nydelig. 100% alpakka, og med dette garnet bruker du kun 1stk tråd på pinne nr. 7.
I alt gikk det med 11 garnnøster (med en del til overs på det siste nøstet!) Min genser er strikket i farge «Sand» – sykt fornøyd med det valget! Her kan du klikke for å se fargene som finnes i denne garnserien!

IMG_8357

IMG_8369

IMG_8354

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s