En bitteliten treningsupdate!

Jo, for dem som ikke har vært innom her tidligere så er det et pågående «prosjekt Marthe», og nå er uke 2 av 12 passert! Det har i grunn gått ganske bra og ting begynner å falle mer og mer på plass og jeg ser antydninger til forandringer! Jeg setter kjempestor pris på opplegget Vidar har laget til meg og merker at det er nok en grunn for at jeg fikk nettopp dette – it works for me. Jeg har blitt sterkere og er straks oppe på straks 7 chins. Jeg tror det er nettopp denne øvelsen som fungerer som gulerota mi! Dere kan lese mer om dette på Vidars blogg der han går mer i dybden på hva som foregår, og denne finner dere HER! I mens så må jeg stå på videre, WOHO!

IMG_5187 IMG_5216 IMG_5231 IMG_5254 IMG_5260

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s