Barnedåpsfotografering

I går hadde jeg et utrolig koselig oppdrag med fotografering etter sermonien. Det ble tatt familiebilder, detaljer, mat og kos. Det ble en utrolig koselig bildeserie tilslutt! Viser ikke familiebildene her da jeg ikke har fått sjekket om det er i orden med mine flotte kunder enda, sett bort fra et par her som sa at det var i kult! Det var en utrolig flott jobb, koselig lokale og fantastiske mennesker! Mitt første besøk på Haalogatun!

IMG_4793 IMG_4811 IMG_4813

IMG_4850 IMG_5026 IMG_5039 IMG_5043

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s