Newbies

Nå er det like før jeg får besøk av en liten nylaget kar og i den forbindelse ble det fremgang på heklefronten. Den ene luen er uten tvil til neste lille frøken som kommer på besøk til meg, hehe. Det er så artig å hekle nyfødtstørrelse for det går så fort! Nå er jeg megaspent på om strørrelsesvurderingen min stemmer til de små hodene. Disse er laget i 100% alpakka og er kjempe myke! Litt spent på jentevarianten om den fungerer, for jeg droppa delvis å bruke mønsteret og kavet litt i blinde, men er vel ikke så lenge til jeg finner ut om det funket eller ei.

Mønsteret brukt på den jenteluen til venstre finner dere HER.
Mønsteret på den spisse luen finner dere HER.

luer lue

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s