Hunstadmoen-Keiservarden og tilbake

I dag har vært en skikkelig tur dag. Uten tvil, og jeg kjenner nå at det hadde vært kjekt å pakka frem joggeskoene mine fra flyttelasset før jeg dro. Vi dro hjemmefra 09.30 i morrest og møtte Luna og Jeanette på veien! Det ble gode 6 timer ute i sola, og en veldig fin (til tider tung) tur. Vi fant ut i ettertid at det kanskje ble litt for lenge for småtassene som ble litt leie. Men det var veldig populært å få henge ut litt på toppen av Keiservarden. Om det er slik som i dag sommeren 2013 blir i Bodø, så blir det en rå avsluttning på permisjonen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s