Nasjonaldagen!

Et lite tilbakekast til 17. mai, for en utrolig bra dag! ENDELIG fikk jeg brukt bunaden igjen, etter å ha mistet 3 muligheter for å bruke den(!!) Hehe. Jeg sydde dewn faktisk ut selv på 16. mai, og det var en skummel affere, for bunaden – den tuller man ikke med. Men det gikk veldig fint, og det var høyst nødvendig ettersom den ikke er sydd ut siden 9. klassen da midjemålet var 63cm. Høhø. Er bare å spørre Kristine, jeg har hatt noen trange feiringer tidligere der jeg rett og slett har måttet legge meg ned på gulvet for å få puste ordentlig.
Men ikke nok med at 17. mai er en rå dag, Vidar skulle komme hjem i dag fra Bergen! Nå er vi ferdige i der, blitt Bodøjente igjen! Wop! Og da jeg så bilen hans komme kjørende og vi gikk i mot var det en utrolig rå følelse å se han! Selv om det bare var 14 dager siden sist.
Det ble i allefall borgertog, is, sol og kjærleik! Fin fin avsluttning på dagen med grill og kos hjemme!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s