Birkelundstoppen!

I dag var jeg ute å trillet med Henrik. Planen var egentlig at han skulle få komme opp fra vogna og se seg rundt i skogen, men han sov like gjerne så godt at det heller ble kjikketur på meg. Det er UTROLIG deilig å se at de første blomstene er poppet frem, og temperaturen så god at i oppoverbakker greier man å bli litt klam på ryggen!
Ellers er det god stemning i Bergen om dagene, Vidar må jo være verdens råeste type! Jeg er superforelska!

Det er utrolig rart å tenke på at Bergensepoken snart er over, for det har vært en uforglemmelig tid både positivt og negativt. Når jeg tenker over det så har det vært et merkelig år, jeg har vært gravid, det regnet og var trist hele høsten, fødselen på Haukeland, at vi plutselig var 3stk i senga med mer i det hele tatt ny by med null nettverk!
Men jeg kjenner at jeg nå er veldig veldig klar for Bodø, familie, venninner, babis og sommer! Student skal jeg jo snart bli også!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s