En ferskenfarget barnekjole

I dag har jeg virkelig hatt en koselig søndag. Dagen startet med Vidar, frokost og generelt masse god stemning. Jeg hadde en jobboppgave denne søndagen. Jeg kjørte til kulturhuset og tok gruppebilde av Bodø Harmonimusikk. Deretter satt jeg i gang med syingen. Jeg har laget en barnekjole med et bærestykke av lin, skjørtet er sydd sammen av 3 forskjellige ferskenfargede bomullsstoffer. Kjempefine sammen. Bak hadde jeg tre fine knapper som passet sammen med resten av fargene i kjolen. Dina har også sydd i dag, på sin skoleoppgave, en veldig fin veske!
Jeg har tatt litt bilder underveis.

Jeg har forresten lært meg 2 nye ting!
– Å sy fine knapphull!
– Å sy hullsøm!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s