Øvelse – Portrett

I dag har vært en travel dag, men utrolig innholdsrik og ikke minst lærerik! Jeg fikk besøk av Emilie i studio. På forhånd visste jeg at jeg hadde veldig lyst å lage lyse, nesten overeksponerte portrettbilder. Det ble rett og slett råbra! Sykt rått, så nå har jeg vært flink å skrevet ned alle detaljer om lysoppsettet og kamerainnstillinger – så jeg har det!

Skal bruke mer tid å se på mappen i morgen, både den på Emilie og den på Camilla – som dere kanskje får snike på litt senere!

bloggIMG_7041bloggIMG_7049bloggIMG_7075

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s