Ny nabo!

Søndag. Det regner – og vi begynner å bli så værtilpasset at 27 grader, ja da er det jo nesten litt kaldt. Hehe. I dag har vi vært å sett på neste boplass, denne gangen for de siste 9 overnattingene vi har igjen på Koh Lanta. Jeg har faktisk mistet tellingen over hvor mange plasser vi har bodd disse snart 2 mnd. Vi har overnattet i Bangkok, Chiang Mai, Krabi og Koh Lanta. Men en ting skal sies, vi lærer helt sykt mye!! Bare på denne korte reisen har jeg lært mer om meg selv enn sikkert de siste årene? Man får en liten wake-up call, og hodet begynner fungere på en annen måte enn det vanlige vante hjemme.

Ellers har vi fått oss ny nabo. En hauk. Og det syns Henrik var veldig spennede. Han har hatt show for fugelen. Vist frem både leker og badedyr. Men jeg kan ikke fatte at det kan være et godt liv for en råfugl å bli holdt som kjærledyr?

IMG_1641 IMG_1664 IMG_1675 IMG_1692 IMG_1698

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s