Ocean World

For en dag! Vi dro tidlig avgårde til Ocean World – som ligger i underetasjen av et kjøpesenter. Alt er svært her. Enormt! Vidar kom litt etter oss, så jeg og Henrik ventet noen minutter utenfor inngangen til fiskene. Det var en skjerm der som visste reklamer for Ocean World, og Henrik trodde det var dette vi kom for å se.

Da tiden kom for å dra til de virkelige greiene var det et par store øyne, og en åpen munn som gikk rundt å så. Han stoppet opp ved det første akvariet. Supergira og ville ikke videre. Her skulle han være! Men det ble etterhvert fart på beina når han skjønte at det var mer å se på – MYE mer! Vi var med ut på foringsbåt, kongekrabber, rokker og mange typer haier! Dette var helt knall, og vi fant en hammerhai bamse etterpå! Sliten, men veldig fornøyd liten mann som slokna i kveld med haien i armkroken!

IMG_1132 IMG_1142 IMG_1149 IMG_1152 IMG_1158 IMG_1179 IMG_1194 IMG_1213 IMG_1222 IMG_1251 IMG_1283

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s