Old Town – Koh Lanta

Vi besøkte «Old Town» her på Koh Lanta. Og denne lille byen skal være høvelig uforandret de siste 100 årene. Det var kjempeflott, og flere ordentlige butikker enn det vi finner i Saladan (som regnes som hovedstad på øya).

Det var flere butikker med ordentlig håndarbeid, Henrik fikk seg blant annet en pengebok i skinn – og han mente at en sånn måtte også Emilie få seg! Så vi får se hva vi kan ordne, men vi skal nok helt klart tilbake hit en tur i løpet av oppholdet her.

IMG_0197 IMG_0206 IMG_0221 IMG_0227 IMG_0233 IMG_0235 IMG_0239 IMG_0248

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s