Morgensamling

Hver torsdag samles både barn og foreldre på Zanuk (barnehagen/skolen). I dag hadde de eldre barna skuespill med inspirasjon fra besøket de hadde i går i Tempelet. Henrik syns det var kjempespennende å treffe munkene, og vi fikk høre at han hadde bukket til munkene, han som de andre barna. Han sa at han hadde drukket munkejuice, hva nå det kan være. (Jeg tror muligens det var en fruktjuice de fikk utdelt på turen, men han ville ha dette hjemme også).

Etter samlingsstunden gikk barna til stranda, mens foreldrene ble igjen å drakk kaffe og snakket. Det var veldig spennende å høre hva de gjorde her. Noen hadde startet opp hotell/utleieleiligheter, restauranter, noen jobber over nett mens andre bare hadde fri. Veldig variert. Det er ganske artig å se denne gata som barnehagen ligger. Det er bare svenske navneskilt utenfor husene – ei skikkelig svenskegate!

IMG_9736 IMG_9737 IMG_9738 IMG_9739 IMG_9732

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s