Velkommen til kontoret

Starten på hverdagen! Henrik er levert til første barnehage-dag her på Koh Lanta. Gjett om han gledet seg. Han hadde ikke særlig tid til samlingsstunden, for han skulle leke – Helst med en eneste gang! Han hadde nesten ikke tiden til å si hade til oss før vi dro avgårde i retning KoHub.

Hva er KoHub tenker du? Jo, KoHub er genialt. Og det er en av hovedgrunnene for at vi bestemte oss for Koh Lanta som første reisemål. Det er et internasjonalt community for digitale nomader. Det er mange folk fra forskjellige land som jobber digitalt over nett. De har 70mb linje her, boardrooms med aircondition, sykt kule «buler» i hagen. Vi har gått for en av KoHub-pakkene her som inkl. arbeidsmuligheter her inne, leilighet og 2 inkl måltider hver dag. Maten er forresten rå (så det vil komme et av mine første matinnlegg her om ikke lenge).

Under følger et par bilder fra stedet knipset i en fei, så dere vil nok få se litt mer herfra etterhvert. Jeg tror jeg kan venne meg til denne hverdagen.

IMG_9517 IMG_9526 IMG_9528 IMG_9530 IMG_9531 IMG_9534 IMG_9535 IMG_9536 IMG_9537 IMG_9538 IMG_9541 IMG_9543 IMG_9544

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s