Blås

Jeg har aldri klart å bestemme meg for et bilde jeg kunne tenkt meg å fremkalle stort på veggen. Hva om jeg plutselig får et nytt bilde etterpå som jeg heller ville hatt? Det har på en måte blitt liggende med det, men etter St. Hans-feiringen fikk jeg dette bildet av Henrik. Det er noe med blåsingen, stemningen, fargene – ja dette kunne jeg hatt stort!

Men nå pakker vi ned leiligheten for harde livet her, ukene er travle – og de går nesten litt for fort. Jeg fikk nykofferten min i hus i dag, og ting ble plutselig ikke så fjerne. Vi reiser snart! Tenk på det. Det gjør i alle fall jeg, mye.

1IMG_3134

En kommentar om “Blås

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s