En liten harepus

Hehe. Jeg skulle lage harepus lue til Henrik til påsken. Her ble 3 for små, helt til jeg tenkte jeg skulle lage en i lilla bare for å sjekke om kanskje størrelsen ble rett denne gangen, og ja! Rett ble størrelsen, men ikke fargen! Så nå ligger det i allefall 4 veldig fine parepus luer i str. 1, 2 og 3 år i Eplabutikken min. Deilig er dem også med en miks av Angora og Ekstra fin Merino!

Untitled-1

Så fikk jeg låne ei lita frøken Eva Emilie til å hoppe rundt med lue på. Nesten litt liten til henne, men fremdeles veldig veldig kul!

IMG_3905 IMG_3936

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s