Visum og fysikkforsøk

Dagene ruller fort. Det er alltid noe å gjøre. I det siste har det gått i papirfiks, visum, fotografering og ikke minst fysikken! Det er ganske kjekt med mulighet for hjemmefotografering når det kommer til visumsbilder, passbilder, profilbilder og denslags. Nå er både jeg, Henrik og Vidar fotografert om mye faller på plass!

IMG_0974

I forhold til fysikkrapportene mine kjenner jeg at det er en god stund siden sist jeg gjorde dette. Men jeg tror det fungerer her – og jeg har i allefall lært noe! Jeg liker denne tida av året da det plutselig er mye som skal gjøres. Travle dager er kos, og ikke minst når sola også titter frem!

Untiqtled-1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s