Oslove

Deler av forrige uke, og helgen ble tilbrakt i Oslo! Det var veldig godt å se Therese og lille frøken Philippa igjen! Tida gikk veldig fort den ene lille overnattingen jeg fikk på løkka, men koselig! Også fikk vi jo ordna et så trivelig bilde av dem!

Resten av helga mi gikk med til å hjelpe ut mamma på Norsk Quiltefestival der Lappedilla hadde kjørt ned med varebil for å stille på messa i egen stand. Veldig artig og sykt mye gira og positive damer!

IMG_8708

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s