Henrik + Emilie

Av alt og alle jeg fotograferer er det ingenting som er så utfordrende som å fotografere min egen lille fine Henrik. Vi skulle prøve oss på nettopp dette, han og Emilie (mitt tantebarn). Det som gjør det så vanskelig er at de rett og slett ikke syns det er hverken spennende eller nytt å se meg løpe rundt med et kamera. Så for å få dette til hadde jeg med meg både mamma, pappa, Sofie og Lotte. Skikkelig holoi med andre ord.

IMG_5320 IMG_5326IMG_5349IMG_5452IMG_5478IMG_5559

Øvre delen av bildene her ser høvelig harmonisk ut, men kan vel egentlig oppsummere seansen mer som bildet under. Men det hadde sin sjarm det også, så nå har mamma og pappa dette innrammet hjemme hos seg!

IMG_5579

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s