Flowers!

Hei og hopp! I dag feirer jeg  at bryllupsfotograferingen i går gikk kjempefint! Hurra for Lisa og Andreas. Å fotografere er en utrolig flott jobb, og jeg er veldig takknemlig for at jeg får gjøre nettopp dette!

I dag har jeg ellers fått strikket ferdig den lille lilla Osloanorakken som dere forresten snart får se mer til, jeg har en plan om å få ryddet opp litt og kanskje til og med kommet meg ut i finværet! Henrik er hos farmor i dag så det er kun meg og Vidar som henger ut her hjemme.

Bildet under er tatt på Godøynes, måtte slå til før høsten kommer! Det er fint med farger!

IMG_1928

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s