Gult er kult!

I dag har det vært ville tilstander fra min side! Jeg har sprunget tulling for fortest mulig å få kommet i gang med strøk nummer 1 av fargen! HERREGUD så glad jeg blir av gult! Jeg tror jeg er inni en eller annen fase nå, for jeg har lagt merke til at når jeg går i butikker dras alltid synet mitt først mot de tingene som gule.

Jeg så jo også nå at jeg er av den malertypen som ikke akkurat sparer på maling, så tror ikke Kristine hadde blitt særlig stolt om hun hadde sett disse på nært hold. Jeg må visst lære meg å vise litt måtehold. Men denne gangen gjør det ikke noe. Det blir sykt bra uansett!

Jeg har brukt Bengalack i fargen Signalgul på disse, og det som er så kult med denne malingen er at man både kan male tre, metall og hardplast. Så jeg vurderer faktisk å male sykkelen min gul siden malingen også funket oppå rust!

IMG_9892 IMG_9893 IMG_9894 IMG_9896 IMG_9910 IMG_9912

Forresten, til noe helt annet. Neglene mine i bildet over. Testa sånne klistrepå negler just for fun, og de er jo helt rå! Det ser veldig naturtro ut også sitter de jo vanvittig godt. Her har jeg vaska hender, gulv, ja gjort det meste og det er ikke antydning til at noe er på tur å ramle av. Dette er av den typen som man tar av et sånn filter på baksiden og klemmer dem rett på! (Det finnes fine vanlige farger av disse også, pluss french-man.)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s