Pasteller

Jeg måtte jo starte opp et nytt prosjekt! Lager skappelgenseren igjen – den var så lett og artig å strikke! Denne gangen bruker jeg en kombinasjon av garnene «Fairytale» og «Tynn Alpakka» fra du store alpakka. Det strikkes med en tråd av hver, og jeg har denne gangen lagt opp 64 masker, så det blir en smal genser (jeg er ganske sikker på at den skal passe meg). Hehe.

Jeg elsker pastellfarger så det gledes til å brukde denne lavendelfargede deiligheten når jeg kommer i mål!

Lørdager er fine, klokka er bare 11 og allerede har vi gjort meget i dag! Henrik står jo opp senest kl 6 hver dag, så vi har vært ute i snøen, hatt både frokost og lunsj. Leka, dansa og hatt det rått! Got to love it!

1IMG_9911 1IMG_9915 1IMG_9920 1IMG_9921

5 kommentarer om “Pasteller

  1. VilFag sier:

    Å, så flotte farger! 🙂 Jeg er ikke så glad i pasteller selv, men denne fargen var virkelig fin!

    • marthemolstre sier:

      Hei her og 😉 Jeg husker ikke helt hvor mange masker jeg hadde nederst på armen, men i og med at den syes sammen kan du prøve deg litt frem hva som passer best for deg. På den mintfargede hadde jeg smalere rundt armen (nederst). ^^

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s