Props!

Det alltid deilig å komme hjem. I dag har jeg ordnet litt stasj! Flere koselige pledd i herlige farger litt de små søte og helt nyfødte. Det var supert å trippe rundt i byen i den deilige sola å se etter ting som gav meg inspirasjon. PhotoProps hjerte! Falt pladask for den gule metallkofferten! Den var bare helt råkul. Kjøpte den på Søstrene Grene for 329,- så det var ikke ille. Men var vanskelig å velge mellom denne gule og den i mintgrønn! Nå gjøres det klart for fotografering!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En kommentar om “Props!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s