Saltstraumen

I går hadde jeg en kjempetrivelig fotojobb for Nasjonalforeningen for folkehelsen. Jeg fotograferte til en artikkel til deres neste blad som kommer ut rundt April. Det var en annerledes jobb i forhold til det jeg gjør mest, men utrolig spennende å møte både dem med demens, og deres pårørende. Det var en veldig positiv gjeng som delte mye av seg selv og deres erfaringer med sykdommen.

IMG_5910

Men jeg gjorde mer i går. Hanne feira bursdag på kvelden! Herregud så sykt artig! Helt super kveld, men fine jenta god mat og rå stemning! Jeg tok faktisk ikke med meg kamera på den runden, men kan heller gi en god update på dagen i dag og akkurat nå.

1IMG_6023

Det er rotete, god stemning, gal tights og et lystig sinn! Vi stikker muligens en snarttur utover til Godøynes (i hjertet) snart og det er en fin søndagsplan!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s