Eight!

Klokka har ikke bikket mer enn 13 og jeg har fått gjort utrolig mye i dag, mye bra til og med. Jeg har vært å trent! Og etter en helg med mye god mat og avslapping kom jeg meg i dag opp på 8 chins. Det føles ganske rått, i allefall når det ble kjørt på flere sett i etterkant med 5 og 3. I dag føltes det som om ting løsnet litt og jeg kan ikke beskrive hvor godt akkurat det er. Såååå. Da jeg kom hjem fra trening ble det laget til både indrefilet av svin, karbonadedeilig blandet med kesam, soltørkede tomater, salsa, ruccola, tortilla lefser og jepp. Min kjære Iskaffe! I det jeg skulle sette maten i munnen tikket det inn melding fra Vidar; «Martfjert, kjøp deg en boks tuna, null carbs etter trening». Hehe. Men den var nok to late! Neste gang?

1IMG_5584

Jeg har også i dag i tillegg til matlaging, bleieskift, trening, klesvask og oppvask startet å strikke Osloanorakken til Henrik! Å så fin han kommer til å bli i den, dersom jeg treffer på størrelsen! Garnet er en blanding av merinoull og silke, så det er mykt og glansfult. Jeg elsker denne gråblå fargen! Mønsteret kan kjøpes HER for 45kr, og du laster ned en pdf-fil etter betaling. Mønsteret er både på Norsk og Engelsk!
For en bra dag! Sola steika i fjeset i tillegg, for ikke snakke om at Therese kommer hjem i dag også! Kan det bli bedre?

1IMG_56221IMG_5620

Slik ser forøvrig genseren ut ferdig! Bildet er lånt fra siden jeg kjøpte mønsteret. Min blir ensfarget også tenkte jeg 3stk metallknapper til lukkingen!

1Skjermbilde 2014-02-11 kl. 13.19.57

3 kommentarer om “Eight!

  1. I.N sier:

    Hei Marthe. Veldig fint og tøft smykke du fikk til jul! Jeg har hatt lyst på det i over et år nå, men har kun sett bilde av det på nettet og er veldig nysgjerrig på hvordan det er på. Kan du legge ut et bilde en gang? 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s