Prosjekt Marthe

Hei igjen! Nytt år og nye muligheter! Nå er det så lenge sia jeg har laget et blogginnlegg så jeg tenkte det var på tide! I og med at Vidar har tatt på seg meg som et prosjekt så skal de neste 12 ukene brukes til å følge trening- og kostholsopplegg! Det er så mange år siden jeg har trent regelmessig at jeg er helt ute av alt så det skal bli kult å se hva som skjer i løpet av disse ukene. Jeg er faktisk så ute av alt at det skal bli godt å få utdelt en plan som rett og slett sier «Gjør ditt og spis datt!» Denne reisen kan dere følge via Vidars blogg!

Vi har nettopp tatt før bilder som skal brukes til sammenligning og i dag ble det kjørt en veldig kort treningsrunde bare for å se hvor løypa lå – og puh. Jeg er dårlig på motgang, så i begynnelsen blir det ikke så mye pushing – tar seg dårlig ut å bli tårevåt av lite og ingenting. Men dette skal nok bli bare bra!

Om dere vil følge ukene så vil det skje via Vidars blogg, det kommer nok ikke så mange oppdateringene her! Hihi. Klikk på bildet under da vel!

blog4

Jeg lover at det der ikke var alt jeg gjorde på treningen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s